1.

Optimization of Pasta Formulation Containing Wheat, Quinoa Flour and Purslane Leaves Powder

دوره 12، شماره 4، دی 2022، صفحه 11-19
M. Afshar؛ B. Ghiasi Tarzi؛ A. Seyed Yagoubi

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 105-113
سید صابر مستولی زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی

3.

بررسی زیست‌محیطی برخی از عناصر سنگین در توده‌ی نفودی معدن مس سونگون ورزقان، شمال‌غرب ایران

دوره 25، شماره 8، آبان 1402، صفحه 39-58
علی شاهی؛ محمد پوستی؛ غلامرضا قدمی؛ محمد فدائیان

4.

مطالعه رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با تغذیه از دافنی (Daphnia magna) غنی ‏شده با امولسیون چربی

دوره 3، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 9-16
ندی فتحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب