1.

Optimization of Pasta Formulation Containing Wheat, Quinoa Flour and Purslane Leaves Powder

دوره 12، شماره 4، دی 2022، صفحه 11-19
M. Afshar؛ B. Ghiasi Tarzi؛ A. Seyed Yagoubi

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 105-113
سید صابر مستولی زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی

3.

مطالعه رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با تغذیه از دافنی (Daphnia magna) غنی ‏شده با امولسیون چربی

دوره 3، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 9-16
ندی فتحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب