1.

بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا

دوره 20، تابستان 1402، تیر 1402، صفحه 101-118
محمد مسجدی؛ لیلا ناطقی؛ فاطمه کاویان

2.

تاثیر نیکل و اسیدیته بر فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای تام فنولی و فلاونوئیدی جلبک کلادوفورا گلومراتا

دوره 16، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 129-138
زهره صنوبری؛ ناصر جعفری؛ محمد علی ابراهیم زاده

3.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فنلی میوه رسیده ازگیل (Mespilus germanica L.)

دوره 2، 2 (پیاپی 6 پاییز1388)، مهر 1388، صفحه 31-43
مه لقا قربانلی؛ فصیحه لیوانی؛ آرین ساطعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب