1.

بررسی دانش کشاورزان نسبت به کشاورزی ارگانیک (مورد مطالعه: سبزیکاران شهرستان باوی در استان خوزستان)

دوره 21، شماره 4، تیر 1398، صفحه 279-294
مرضیه موسوی؛ بهمن خسروی پور

2.

بررسی موانع و مشکلات تولید پسته کم نهاده در منطقه دشت رباط شهربابک

دوره 11، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 23-32
فرنگیس سادات حسینی دانا؛ مهدی نوری پور

3.

تحلیل تمایل کشاورزان شهرستان کرمانشاه به جایگزینی کودهای آلی به جای کودهای شیمیایی

دوره 6، 3(پیاپی23)، آذر 1392، صفحه 34-47

4.

تحلیل مؤلفه‌های تأثیرگذار بر توسعه کشاورزی ارگانیک در استان سیستان و بلوچستان از دیدگاه کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی

دوره 7، 3(پیاپی27)، آذر 1393، صفحه 29-42

5.

سطح آگاهی شالیکاران شهرستان لنگرود در زمینه کشاورزی ارگانیک

دوره 14، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 35-48
فاطمه عسکری بزایه؛ محمدصادق الهیاری؛ فتح الله کشاورز؛ مریم آرمند

6.

طراحی الگویی برای ترویج کشت محصول سالم در استان کرمانشاه

دوره 12، شماره 3، آبان 1398، صفحه 35-48
مرضیه معرف؛ علیرضا پورسعید؛ رویا اشراقی سامانی؛ حامد چهارسوقی امین

7.

طراحی الگوی بکارگیری کشاورزی ارگانیک در بهبود امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان استان فارس (ابعاد اجتماعی و اقتصادی)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 1-14

8.

عوامل مؤثر بر دانش کشاورزی ارگانیک در بین گلخانه داران شهرستان ورامین

دوره 7، 1 (پیاپی 25)، فروردین 1393، صفحه 101-112

9.

نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران

دوره 9، شماره 2، تیر 1395، صفحه 11-20

10.

واکاوی مؤلفه‌های نهادی – قانونی فرآیند استانداردسازی محصولات ارگانیک

دوره 11، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 59-70
سودابه بینایی؛ حسین شعبانعلی فمی؛ هوشنگ ایروانی؛ مهناز محمد زاده نصرآبادی

11.

واکاوی نقش عوامل جمعیت‌شناختی (سن و جنسیت) و روان‌شناختی بر نگرش مصرف‌کنندگان نسبت به مصرف محصولات کشاورزی ارگانیک در شهر ارومیه

دوره 13، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 69-80
مرتضی ملکی مین‌باش رزگاه؛ هوشمند باقری قره بلاغ؛ فاطمه محمدی؛ محسن عین علی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب