1.

Effect of bioactive edible coating based on sodium alginate and coriander (Coriandrum sativum L.) essential oil on the quality of refrigerated chicken fillet

دوره 1، شماره 3، آذر 2018، صفحه 30-38
Mina Kargozari؛ Hassan Hamedi؛ Seyyed Amir Amirnia؛ Ahmad Montazeri؛ Sara Abbaszadeh

2.

Effect of Storage Temperature and Light on the Freeze-Dried Amino Acids from Sugar Beet and Sugar Cane Molasses

دوره 09، شماره 2، مهر 2019، صفحه 51-62
M. Varaee؛ M. Honarvar؛ M. H. Eikani؛ M. R. Omidkhah؛ N. Mooraki

3.

Evaluation of Zataria multiflora and Salvia leriifolia extract on the physicochemical and organoleptic characteristics in sausage formulation during refrigerated storage

دوره 2، شماره 3، اسفند 2019، صفحه 1-9
Nasrin Choobkar؛ Maryam Mousavi؛ Abdoreza Aghajani

4.

Evaluation of Zataria multiflora and Salvia leriifolia extract on the physicochemical and organoleptic characteristics of sausage during refrigerated storage

دوره 2، شماره 2، بهمن 2019، صفحه 6-14
Maryam Mousavi؛ Nasrin Choobkar؛ Abdoreza Aghajani

5.

Functional, Sensory and Microbial Properties of Milk Fortified by Bioactive Peptides Derived from Fish Waste Collagen

دوره 12، شماره 3، مهر 2022، صفحه 39-50
A. Samimiazad؛ M.R. Ehsani؛ Sh. Shabani

6.

Strategies to reduce microbial contaminations and increase the shelf life of pistachio fruit: a review

دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 24-37
Edris Arjeh؛ Ali Masoumi؛ Mohsen Barzegar؛ Hamid-Reza Akhavan

7.

Study of Antimicrobial Properties of Nano Chitosan with Marjoram Essential Oil in Increasing the Shelf-Life of Shrimp (Nephropidae) at Refrigerated Temperature

دوره 11، شماره 2، مهر 2021، صفحه 85-98
Z. Saeidi؛ H. Ahari؛ S.A.A. Anvar

8.

The Effect of Aloe vera Gel and Chitosan as an Oral Coating on the Quality Properties and Shelf Life of Tomato (Solanum lycopersicum) during Storage

دوره 13، شماره 3، مهر 2023، صفحه 19-26
amin imani؛ elham danaee

9.

The Effect of Free and Encapsulated forms of Quercus persica Extract on the Quality of Minced Kilka (Clupeonella cultriventris caspia)

دوره 10، Issue 2، مهر 2020، صفحه 101-110
H. Rabiee؛ M. R. Saeidi Asl؛ S. Bahram

10.

The Effect of Polylactic Acid Packaging Modified with Clay Nanoparticles on Quality and Shelf life of Mushroom

دوره 08، شماره 2، مهر 2018، صفحه 29-40
P. Rezaee؛ Sh. Shahriari؛ T. Mostaghim

11.

اثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ

دوره 16، پاییز 98، مهر 1398، صفحه 91-100
فاطمه کریم نژاد؛ ودود رضویلر؛ سیدامیرعلی انوار؛ سهیل اسکندری

12.

افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون

دوره 12، شماره 1(پیاپی 48)، فروردین 1394، صفحه 1549-1560
سیما مرادی؛ عباسعلی مطلبی؛ سیدامیرعلی انوار؛ حامد اهری؛ حامد بهشتی هاشیرازی؛ نور دهر رکنی؛ نکیسا سهرابی حقدوست؛ علیرضا مختاری؛ سوگند وحید؛ هدی رحمان نیا؛ نیوشا علیمحمدی

13.

بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ

دوره 11، پاییز 93، مهر 1393، صفحه 45-56
قاسم یوسفی؛ سعید صادقی؛ زهره کرمی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوکی

14.

بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری

دوره 21، زمستان 1402، دی 1402
علی مظفری

15.

تأثیر پوشش کیتوزان همراه با اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر خواص کیفی سینه مرغ

دوره 21، زمستان 1402، دی 1402
آرمان بیاتی کلیمانی

16.

تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی

دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 31-42
سعیده ابراهیمی اصل؛ علی سلطلنی چپه زاد؛ افشین جوادی

17.

توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی

دوره 15، زمستان 96، دی 1396، صفحه 15-26
نگین احسانی؛ شهلا شهریاری؛ رضا فامیل مومن



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب