1.

اثرات محیط‌زیستی تولید سیب زمینی در استان همدان با روش ارزیابی چرخه حیات

دوره 25، شماره 7، مهر 1402، صفحه 99-108
مجید دکامین؛ احسان خدارضایی

2.

اندازه گیری آرسنیک موجود در گیاهان سیب زمینی و هویج در دشت قروه به روش جذب اتمی

دوره 16، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 61-74
عبدالرضا نوفرستی؛ ستار شریعتی؛ طراوت نیک پور

3.

اندازه گیری باقیمانده سموم متداول مصرفی ( آندوسولفان و فوزالون ) در کنترل سوسک کلرادوی سیب زمینی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1385، صفحه 44-53
فاطمه ناصحی؛ قدیر نوری قنبلانی؛ محمد ضعیفی زاده؛ حسین شهبازی

4.

برآورد نیاز آبی محصول سیب زمینی در اقلیم تربت حیدریه و تخمین تبخیر و تعرق واقعی براساس تبخیر و تعرق مرجع

دوره 14، شماره 2، تیر 1395، صفحه 49-60
غلامعباس فلاح قالهری؛ محمد باعقیده؛ حسن رضایی

5.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی

دوره 17، پاییز 99، مهر 1399، صفحه 37-48
پونه مرادی؛ محمد گلی

6.

بهینه‌سازی کارآیی مصرف آب و عملکرد سیب زمینی با استفاده از تئوری آنالیز حاشیه‌ای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 85-93
پرویز فتحی؛ محمد سلطانی

7.

تأثیر آموزش‌های ترویجی بر افزایش عملکرد سیب زمینی رقم آگریا در شهرستان دماوند

دوره 7، 1 (پیاپی 25)، فروردین 1393، صفحه 91-99


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب