1.

ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه

دوره 14، بهار 96، فروردین 1396، صفحه 63-76
بهروز قرآنی؛ رسول کدخدایی؛ بهاره عمادزاده؛ علیرضا صادقیان

2.

بررسی اثرنانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده ازپوشش های بسته بندی نانو103/3 SNP بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی

دوره 9، شماره 4(پیاپی 39)، اسفند 1391، صفحه 793-803
حامد اهری؛ امیرعلی انوار؛ انعام شکری؛ منصور بیات؛ فرزاد طلاکش؛ محمد صادقی؛ هدی رحمان نیا

3.

بررسی جهت علیت بین بازار نقدی و آتی زعفران با تمرکز بر دوره های صعودی و نزولی

دوره 14، شماره 49، خرداد 1400، صفحه 163-175
جواد غیاثی؛ محمدطاهر احمدی شادمهری

4.

بررسی نقش عوامل آموزشی- ترویجی و اجتماعی موثر بر توسعه خوشه های کسب و کار زعفران در استان خراسان جنوبی

دوره 15، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 1-18
ریحانه ریاحی؛ سیدمهدی میردامادی؛ سید جمال فرج اله حسینی؛ مریم امیدی نجف آبادی

5.

نقش محصولات‌ کشاورزی‌ با تأکید‌ بر زعفران در توسعه روستایی شهرستان کاشمر «دهستان بالاولایت»

دوره 7، شماره 2 (پیاپی 26)، مرداد 1389، صفحه 31-51
علی منظم اسماعیل پور؛ پرویز کردوانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب