1.

Investigation the impact of Ag nanoparticles of orange fruit’s peel, chitosan and silamol treatment on tomato nutritional health content

دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 5-9
Saeideh Bagheri؛ Pezhman Moradi؛ Fereshteh Nematolahi؛ Vahid Zarinnia؛ Vahid Abdossi

2.

Physicochemical Changes of Impacted Tomatoes with Pendulum Mechanical Forces

دوره 2، شماره 2، شهریور 2011، صفحه 39-47
Sh. Jahanfar؛ H. Fatemian؛ E. Hosseini؛ GH. Asadi؛ F. Darvish

3.

The Effect of Modified Atmosphere Packaging on the Shelf-life of Greenhouse-grown Tomato

دوره 10، Issue 2، مهر 2020، صفحه 75-90
B. Tajeddin؛ F. Azadshahraki؛ Z. Rafiee Darsangi

4.

اثر شوری و کلسیم تکمیلی بر رشد، غلظت برخی عناصر غذایی و کیفیت میوه گوجه فرنگی تحت شرایط آبکشت

دوره 22، شماره 8، آبان 1399، صفحه 1-13
ابوالفضل آزادی؛ عبدالمجید رونقی؛ زهرا احمدی؛ مجتبی صدری؛ زهرا اسدی؛ صابر حیدری

5.

ارزیابی اثرات آبیاری با چای کمپوست نوآورانه از پسماند غذایی بر روی برخی صفات گوجه‌فرنگی

دوره 11، شماره 2، دی 1400، صفحه 79-96
نسیم گلستانه زاده؛ جواد رزمی؛ مسعود هنرور

6.

ارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 85-100
سمیه سادات مهرزاد؛ علی محمدی ثانی

7.

ارزیابی عوامل موثر بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان شیراز به منظور بهره‌مندی از محصول گوجه فرنگی ارگانیک: کاربرد روش دو مرحله‌ای هکمن

دوره 22، شماره 7، مهر 1399، صفحه 43-56
نوید کارگر ده بیدی؛ حبیب انصاری سامانی

8.

ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران

دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 67-74
عطیه عزیزی؛ انوشه شریفان؛ مژگان امتیازجو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب