1.

An Investigation of Mass Transfer Phenomena during Osmotic Dehydration of Orange Slices

دوره 2، شماره 3، آذر 2011، صفحه 1-10
A Harati؛ H. Fatemian؛ E. Hosseini؛ Gh. H. Asadi؛ F. Darvish

2.

Comparison of Bath and Probe Sonication for Osmotic Dehydration of Peach Slices: Study on the Qualitative and Nutritional Properties

دوره 11، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 43-54
B. Dehghan؛ R. Esmaelzadeh Kenari

3.

Kinetic Modeling of Mass Transfer during Osmotic Dehydration of Ziziphus jujube

دوره 11، شماره 2، مهر 2021، صفحه 45-58
V. Solgi؛ M. Khavarpour؛ P. Ariaii

4.

The Application of Neural Network Method for the Prediction of the Osmotic Factors of Crookneck Squash

دوره 06، شماره 2، مهر 2016، صفحه 23-30
M. Mokhtarian؛ H. Tavakolipour

5.

The Effect of Ultrasound-Assisted Osmotic Dehydration Pretreatment on the Convective Drying of Apple Slices (var.Golab)

دوره 09، شماره 2، مهر 2019، صفحه 83-94
F. Shekar؛ A. Javadi

6.

مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.)

دوره 12، تابستان 94، تیر 1394، صفحه 65-76
علی اصغر بهمنی؛ سید مهدی جعفری؛ سید احمد شهیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب