1.

ارتباط بین در معرض‌گذاری آزمایشگاهی به نفت خام و پاسخ‌های آنتی‌‌اکسیدانی بارناکل‌های Tetraclita rufotincta

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 63-76
مژگان امتیازجو؛ لیدا سلیمی؛ مجید زینلی؛ بهار شهابی؛ مریم قاسم‌پورملکی

2.

تاثیر مقادیر متفاوت پروتئین آبکافت روی آنزیم های گوارشی آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)

دوره 8، شماره 4(پیاپی 35)، اسفند 1390، صفحه 665-674
علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رویین حلاج؛ مهران حبیبی رضایی؛ علی معتمدزادگان؛ امین اوجی فرد

3.

مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی

دوره 21، زمستان 1402، دی 1402
اسما بساطی؛ مینا خان بگی دوگاهه؛ مریم قراچورلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب