1.

Hydrolysis kinetics and electrophoresis pattern of the impact of the kiwi fruit actinidine on different proteins of Rainbow Trout meat

دوره 12، شماره 4، دی 2022، صفحه 57-76
S. BagheriKakash؛ M. Hojjatoleslamy؛ G. Babaei؛ H. Molavi

2.

اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت

دوره 18، بهار 1400، فروردین 1400، صفحه 75-86
لیلا حاجی آقابابائی؛ شهره معماری؛ سعید سوزنگرزاده؛ سیده اعظم عقیلی

3.

بررسی اثرات پیش‏تیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهش‏یافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برش‌های کیوی سرخ شده در خلا

دوره 12، زمستان 93، دی 1393، صفحه 5-12
فاطمه آقابزرگی افجه؛ علیرضا بصیری؛ عبدالرضا محمدی نافچی

4.

بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل‌سازی فرآیند

دوره 14، پاییز 96، مهر 1396، صفحه 53-66
عماد آیدانی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کاشانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب