1.

استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی

دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 15-34
مرضیه رضائی؛ ناصر صداقت

2.

بررسی تأثیرات اقدامات عوامل بازاریابی در توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی خرما در استان کرمان

دوره 13، شماره 41، دی 1397، صفحه 49-60
ندا بنی اسدی؛ داود ثمری؛ جمال فرج الله حسینی؛ مریم امیدی نجف آبادی

3.

بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل

دوره 13، زمستان 94، دی 1394، صفحه 35-46
مرضیه خضرایی؛ مهشید جهادی؛ محمد فاضل؛ آمنه علامه

4.

تاثیر فیلم‌های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی

دوره 12، زمستان 93، دی 1393، صفحه 41-48
‍‍‍‍‍‍بریناز عسگری؛ امید مرادی؛ بهجت تاج الدین

5.

توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی

دوره 15، زمستان 96، دی 1396، صفحه 15-26
نگین احسانی؛ شهلا شهریاری؛ رضا فامیل مومن


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب