1.

ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 43-52
فاطمه کلاته سیفری؛ مهرداد قوامی؛ بابک غیاثی طرزی

2.

بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی

دوره 14، پاییز 96، مهر 1396، صفحه 37-52
فردین جوانمردی؛ میثم براتی؛ محبوب نعمتی؛ سید رفیع عارف حسینی

3.

تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفت‌کش‌های کارباماتی از نمونه‌های سیب و اندزه‌گیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

دوره 20، تابستان 1402، تیر 1402، صفحه 5-16
سجاد فرج‌پور؛ محمدرضا افشار مقدم؛ جلیل خندقی

4.

توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیق شده با میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا برای اندازه‌گیری باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های سولفونامیدی در نمونه‌های شیر پاستوریزه به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

دوره 21، زمستان 1402، دی 1402
مریم تجلائی؛ آذر حقیقت آسیابر؛ محمدرضا افشار مقدم؛ جلیل خندقی

5.

مقایسه فراهمی زیستی سوسپانسیون کلوزانتل تولید شده در ایران با نمونه معتبر خارجی در گوسفند

دوره 4، شماره 4(پیاپی 19)، دی 1386، صفحه 237-246
دکترلیلا محمدیار؛ دکتر حمیدرضا اشراقی؛ دکترمرتضی ثمینی؛ دکترعلیرضا مرتضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب