1.

DFT Study and Comparison between B6C4Si and C16 Clusters as a Vitamin C Carrier

دوره 9، شماره 2، آبان 2012، صفحه 103-116
T. Ardalan؛ M. Monajjemi؛ H. Aghaie؛ P. Ardalan

2.

The Effect of Aloe vera Gel and Chitosan as an Oral Coating on the Quality Properties and Shelf Life of Tomato (Solanum lycopersicum) during Storage

دوره 13، شماره 3، مهر 2023، صفحه 19-26
amin imani؛ elham danaee

3.

The effect of aqueous and ethanolic extract of Hollyhock black (Alcea rosea) on physicochemical and antioxidant properties of ketchup sauce

دوره 4، شماره 3، آذر 2021، صفحه 19-23
Elham Yourdkhani؛ Afshin Jafarpour

4.

The effect of ascorbic acid on rooting of Tradescantia fluminensis cuttings

دوره 2، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 31-40
لیلا زرندی میاندوآب

5.

اثر ویتامین C و ملاتونین بر زخم معده ایجادشده موش‌های صحرایی کولستاتیک

دوره 7، شماره1 ( پیاپی28)، خرداد 1389، صفحه 171-174
بابک رضوانجو؛ مرتضی ثمینی؛ فریبرز معیر؛ پژمان مرتضوی؛ امیرعلی صولتی

6.

بررسی اثر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان ویتامین ث لوبیای سبز

دوره 13، تابستان 95، خرداد 1395، صفحه 65-72
محمود یلمه؛ فاطمه صالحی؛ محمود نجف زاده

7.

بررسی تاثیر مکمل غذایی ویتامین C در تخریب بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با نانواکسید روی

دوره 13، شماره 4(پیاپی 55)، بهمن 1395، صفحه 2021-2028
فاطمه دارابی‌تبار، سیدعلی‌اکبر هدایتی، امیرپرویز سلاطی، سیدحسین حسینی‌فر .

8.

کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 107-122
لیلا طاهرپور؛ مهدی حسینی فرهی؛ محسن رادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب