1.

Antimicrobial effect of Carvacrol on Aspergillus flavus and reduce expression of aflR gene in the aflatoxin biosynthetic pathway

دوره 3، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 1-5
Seyed Amir Ali Anvar؛ Hamed Ahari؛ Nasim Mojarrad

2.

Antimicrobial Peptides Derived from Goat’s Milk Whey Proteins Obtained by Enzymatic Hydrolysis

دوره 07، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 65-72
M. Esmaeilpour؛ M. R. Ehsani؛ M. Aminlari؛ Sh. Shekarforoush؛ E. Hoseini

3.

Chemical Components and Antibacterial Activities of Essential Oils Obtained from Iranian Local Lavandula officinalis and Thymus vulgaris against Pathogenic Bacteria Isolated from Human

دوره 05، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 31-36

4.

Eco-Friendly Synthesis of Magnetic Iron Oxide Nanoparticles Using Achillea Nobilis Extract and Evaluation of Their Antioxidant and Antibacterial properties

دوره 12، شماره 2، تیر 2022، صفحه 61-71
S. Mohamad Ebrahimzadeh Sepasgozar؛ Sh. Mohseni؛ B. Feyzizadeh؛ A. Morsali

5.

Evaluations of the antibacterial effect of chitosan edible film contain ajwain essential oil on some foodborne pathogenic bacteria

دوره 1، شماره 2، شهریور 2018، صفحه 7-10
Nima Babolani Mogadam؛ Najmeh Moghimi؛ Peyman Mahasti Shotorbani

6.

Synthesis and Characterization of Silver Nanocomposite as a Food Packaging

دوره 09، شماره 2، مهر 2019، صفحه 73-82
M. Pooyamanesh؛ H. Ahari؛ A. A. Anvar؛ G. Karim

7.

The Use of Chitosan and Whey Protein Isolate Edible Films Incorporated with Zataria multiflora Boiss. Essential Oil as an Active Packaging Ingredient Against Some Common Foodborne Bacteri

دوره 07، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 41-48
S. Shoja Gharehbagh؛ A. Khanjari؛ M. Yeganmohammadi Davaji؛ A. Akhondzadeh Basti

8.

ارزیابی فعالیت ضد باکتری نانوذره های منیزیم اکسید در زئولیت ZSM-12 تهیه شده از پوسته برنج

دوره 23، شماره 6، شهریور 1400، صفحه 215-227
آزیتا آل بویه؛ افشین پوراحمد؛ حسن کفایتی

9.

بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل

دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 5-20
علی اکبر غلامحسین پور؛ سید محمد باقر هاشمی؛ سیمین شکری

10.

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اسپیرولینا پلاتنسیس بر روی باکتری وقارچ ها

دوره 3، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 23-28
الناز امیر؛ معصومه شمس کهریزسنگی؛ مریم السادات جلیلی طبایی؛ مریم مرادی

11.

مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروب‌های بیماری‌زا با منشأ غذایی

دوره 16، زمستان 97، دی 1397، صفحه 31-48
امید عزیزیان شرمه؛ مژگان طاهری زاده؛ محرم ولیزاده؛ علی قاسمی؛ مریم بیگمی؛ افسانه کمالی دلجو



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب