1.

An Overview of Kermanshahi Oil as a Functional Food

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 39-45
B. Mehraban؛ Kh. Safaei؛ M. Chalabi

2.

Fabrication of Au/ZnO/MWCNTs electrode and its characterization for electrochemical cholesterol biosensor

دوره 14، شماره 4، اسفند 2020، صفحه 339-348
Davood Ghanei Agh Kaariz؛ Elham Darabi؛ Seyed Mohammad Elahi

3.

بررسی اثرات تیمول بر پلاک آتروم، میزان چربی‌های خون و شاخص‌های آتروژنیک سرم در موش‌های نر نژاد NMRI تغذیه شده با رژیم پرکلسترول

دوره 15، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 2429-2438
لیلا کارخانه، پریچهره یغمایی*، آزاده ابراهیم‌حبیبی، کاظم پریور، مجید صادقی‌زاده .

4.

بررسی تاثیر دوزهای مختلف مکمل اسید فولیک بر نمایه‌های لیپیدی سرم در کلستاز انسدادی تجربی در موش صحرایی

دوره 11، شماره 3(پیاپی 46 )، مهر 1393، صفحه 1379-1388
زهرا محمدیان ، اکرم عیدی ، پژمان مرتضوی ، سیدمحمد توانگر ، احمد اصغری .

5.

تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی

دوره 15، زمستان 96، دی 1396، صفحه 5-14
لیلا روفه گری؛ محمدرضا احسانی؛ مریم میزانی؛ مهناز طبیبی آذر

6.

جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 53-62
پروین افشار؛ کیومرث امینی؛ حمیدرضا مهاجرانی؛ ساسان ساکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب