1.

Electrochemical Study of Encapsulated Heteropolyacids in Acidic Mordenite Zeolite

دوره 4، شماره 3، بهمن 2007، صفحه 23-27
M. Arvand؛ A. Islamnezhad؛ M.A. Zanjanchi

2.

Physical Properties of Microencapsulation of Echium amoenum.L and Altaea rosea var nigra Extract Prepared by Freeze Dryer Method

دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 42-46

3.

The Effect of Free and Encapsulated forms of Quercus persica Extract on the Quality of Minced Kilka (Clupeonella cultriventris caspia)

دوره 10، Issue 2، مهر 2020، صفحه 101-110
H. Rabiee؛ M. R. Saeidi Asl؛ S. Bahram

4.

The Effect of Gum Arabic Encapsulated with Rosemary Extract on the Quality of Minced Silver Carp and Eschershia coli Inoculated in the Mince

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 47-56
D. Falahatgar؛ S.R. Javadian

5.

بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسول‌های روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 59-72
شهلا احمدی؛ سید مهدی اجاق؛ شیرین حسنی

6.

ذهن و فرضیه ماژولاریتی گسترده

دوره 13، پاییز و زمستان 1395، بهمن 1395، صفحه 79-110


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب