1.

Physical Interactions between Tomato and Dried Carrot Pomace Components in a Novel Ketchup Formulation

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 27-34
M. Khaki؛ M. Mizani؛ M. Alimi

2.

بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ

دوره 13، زمستان 94، دی 1394، صفحه 55-64
زینب امیری رفتنی؛ امیرمهدی اسماعیلی؛ مزدک علیمی

3.

تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک

دوره 12، تابستان 94، تیر 1394، صفحه 49-58
ثمر منصوری پور؛ مریم میزانی؛ سوسن رسولی؛ عباس گواهی؛ انوشه شریفان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب