تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,277,028 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,930,537 |
1. | Physical Interactions between Tomato and Dried Carrot Pomace Components in a Novel Ketchup Formulation | |
دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 27-34 | ||
M. Khaki؛ M. Mizani؛ M. Alimi | ||
2. | بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ | |
دوره 13، زمستان 94، دی 1394، صفحه 55-64 | ||
زینب امیری رفتنی؛ امیرمهدی اسماعیلی؛ مزدک علیمی | ||
3. | تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک | |
دوره 12، تابستان 94، تیر 1394، صفحه 49-58 | ||
ثمر منصوری پور؛ مریم میزانی؛ سوسن رسولی؛ عباس گواهی؛ انوشه شریفان | ||