1.

Effects of shade and solar drying methods on physicochemical and sensory properties of Mentha piperita L.

دوره 3، شماره 3، آذر 2020، صفحه 26-32
Mohsen Mokhtarian؛ Ahmad Kalbasi-Ashtari؛ Hassan Hamedi

2.

Evaluation of the Cake Quality Made from Acorn-Wheat Flour Blends as a Functional Food

دوره 05، شماره 2، آذر 2015، صفحه 53-60
H. Molavi؛ J. Keramat؛ B. Raisee

3.

Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation

دوره 13، شماره 3، مهر 2023، صفحه 1-17
soheila kamyab؛ Maryam Gharachorloo؛ Masoud Honarvar؛ Mehrdad Ghavami

4.

The effect of adding olive leaves on starter culture and sensory properties of fermented Doogh

دوره 4، شماره 2، تیر 2021، صفحه 17-20
Nadia Ahmadi؛ Negin Ahmadi

5.

بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز)

دوره 19، بهار 1401، اردیبهشت 1401، صفحه 37-54
انوشه لطفی؛ چنگیز اسفندیاری؛ مهدی سیدین اردبیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب