1.

Quantitative Changes in Ascorbic Acid and Chlorophyll Contents of Parsley (Petroselinum crispum) and Dill (Anethum graveolens) Harvested in Three Consecutive Months of Spring

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 1-12
F. Mirmohammadmakki؛ M. Gharachorloo؛ M. Ghavami؛ V. Abdossi؛ R. Azizinezhad

2.

افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون

دوره 12، شماره 1(پیاپی 48)، فروردین 1394، صفحه 1549-1560
سیما مرادی؛ عباسعلی مطلبی؛ سیدامیرعلی انوار؛ حامد اهری؛ حامد بهشتی هاشیرازی؛ نور دهر رکنی؛ نکیسا سهرابی حقدوست؛ علیرضا مختاری؛ سوگند وحید؛ هدی رحمان نیا؛ نیوشا علیمحمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب