1.

An Overview of Kermanshahi Oil as a Functional Food

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 39-45
B. Mehraban؛ Kh. Safaei؛ M. Chalabi

2.

The effect of probiotic strain of Lactobacillus fermentum on growth of Escherichia coli O111 during yogurt storage

دوره 2، شماره 3، اسفند 2019، صفحه 16-22
Mohammad Mehdi Hassanpour؛ Anousheh Sharifan؛ Afshin Akhondzadeh basti

3.

بازیافت آب مرحله بطری شوی کارخانه نوشابه سازی با استفاده از کربن فعال

دوره 14، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 55-63
افشار علی حسینی؛ نور خدا صادقی فرد؛ نرجس سادات کربلایی قمی

4.

برگشت مجدد پساب پالایش شده فرایند تولید زانتان به دور جدیدتخمیر

دوره 14، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 43-54
سمانه صدیقی خویدک؛ محمدرضا صعودی؛ جمشید فولادی

5.

تخمیر لاکتیکی شیر شتر به‌وسیله برخی باکتری‌های مولد اگزوپلی‌ساکارید و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 53-64
محبوبه غفوریان؛ حمید عزت پناه؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ مریم تاج آبادی ابراهیمی

6.

مروری بر تولید زیست سوخت اتانول با استفاده از فرآوری زیستی زیست توده

دوره 17، شماره 2، تیر 1398، صفحه 43-63
حسین معتمدی؛ ابوالقاسم هدایت خواه؛ مصطفی عموپور بهنمیری

7.

مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی

دوره 21، زمستان 1402، دی 1402
اسما بساطی؛ مینا خان بگی دوگاهه؛ مریم قراچورلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب