1.

Ultrasonic Assisted Adsorption of Crystal Violet (CV) Dye by CM-β-CD-Fe3O4NPs Synthesis: Experimental Design Methodology

دوره 18، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 55-74
Ali Omaniziarati؛ Gholamhossein Vatankhah

2.

ارزیابی و بهینه سازی سیستم جمع آوری و حمل پسماند شهر ارومیه با ترکیب روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی

دوره 22، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 381-394
سعید جعفرزاده قوشچی؛ شبنم حمیدی مقدم

3.

بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت

دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 91-101
فاطمه بائی؛ بابک غیاثی طرزی

4.

بررسی فرایند ازن زنی کاتالیزوری با نانوکامپوزیت هیدروکسید لایه ای دوگانه منیزیم-آلومنیوم نشانده شده بر روی زئولیت در معدنی سازی آنتی بیوتیک سفکسیم در محیط آبی

دوره 25، شماره 3، خرداد 1402، صفحه 29-47
یلدا شیخ؛ الهام تازیکه لمسکی؛ یوسف دادبان شهامت

5.

بررسی و بهینه سازی پارامترهای فرآیند تولید سوخت زیستی بیودیزل از روغن پسماند خوراکی به روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 دی 1402
احمد عباس زاده مایوان؛ عباس رضایی اصل؛ احمد تقی زاده علی سرایی

6.

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ

دوره 15، پاییز 97، مهر 1397، صفحه 45-60
پریا شعبانی؛ بهروز اکبری آدرگانی

7.

بهینه‌سازی شرایط برشته‌کردن مغز بادام‌زمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ

دوره 16، بهار 98، فروردین 1398، صفحه 33-44
هادی باقری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیایی فر

8.

بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله‌های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ

دوره 21، زمستان 1402، دی 1402
فاطمه کشاورزیان؛ حبیب اله میرزایی؛ محمود سلطانی فیروز؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مجید خانعلی؛ حسینعلی تاش شمس آبادی

9.

بهینه‌سازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ

دوره 14، پاییز 96، مهر 1396، صفحه 67-78
فرشید جلیلی؛ سید مهدی جعفری؛ زهرا امام جمعه؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محمد گنجه

10.

بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 101-111
ملیکا برجیان بروجنی؛ سید امیر حسین گلی؛ مریم قراچورلو؛ رضا عزیزی نژاد

11.

بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 31-44
شیما یوسفی

12.

بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، تابستان 96، تیر 1396، صفحه 15-28
فاطمه رسولی؛ شیلا برنجی؛ علیرضا شهاب لواسانی

13.

تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 55-68
آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب