تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,276,761 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,930,357 |
1. | Physical Interactions between Tomato and Dried Carrot Pomace Components in a Novel Ketchup Formulation | |
دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 27-34 | ||
M. Khaki؛ M. Mizani؛ M. Alimi | ||
2. | ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک | |
دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 77-84 | ||
شراره مومنی فعلی؛ بابک غیاثی طرزی | ||
3. | بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز | |
دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 23-30 | ||
لیدا شاهسونی مجرد؛ فاطمه حسینمردی | ||