1.

Physical Interactions between Tomato and Dried Carrot Pomace Components in a Novel Ketchup Formulation

دوره 10، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 27-34
M. Khaki؛ M. Mizani؛ M. Alimi

2.

ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک

دوره 12، پاییز 94، مهر 1394، صفحه 77-84
شراره مومنی فعلی؛ بابک غیاثی طرزی

3.

بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز

دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 23-30
لیدا شاهسونی مجرد؛ فاطمه حسینمردی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب