1.

اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان

دوره 18، تابستان 1400، تیر 1400، صفحه 17-32
پرستو قاسمی؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی

2.

اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris)

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 5-18
صفا فرجی؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی

3.

بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 5-12
هانیه حاجی کاظمی؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی

4.

بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 35-44
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

5.

تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 91-106
سید امید مظلومی؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری

6.

تولید و بررسی فعالیت شلاته‌کنندگی و قدرت احیاء‌کنندگی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا

دوره 13، زمستان 94، دی 1394، صفحه 65-74
مائده اعتمادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب