1.

Laying hens’ diet modification with flaxseed and fish oils to enrich egg yolks with omega-3 fatty acids and vitamin D3

دوره 4، شماره 3، آذر 2021، صفحه 1-6
Reza Kazempoor؛ Arman Ghorbanzadeh؛ Mohsen Mokhtarian؛ Saeed Rasoulinezhad

2.

ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 43-52
فاطمه کلاته سیفری؛ مهرداد قوامی؛ بابک غیاثی طرزی

3.

بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته‌بندی به درون آن

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 5-14
فاطمه ودائی؛ مریم میزانی؛ مسعود مشهدی بوجار؛ عباس گرامی

4.

بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه

دوره 17، پاییز 99، مهر 1399، صفحه 123-133
نوشین مردافکن؛ فرانک بیک محمدی؛ شهین احمدی

5.

تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور

دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 49-62
سحر غلام سقائی؛ زهرا پیراوی ونک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب