1.

اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا

دوره 18، تابستان 1400، تیر 1400، صفحه 41-54
مرضیه نوحی؛ شاهرخ شعبانی؛ فریبا زمانی هرگلانی

2.

تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA)

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 15-28
امیر طاهریان؛ مهشید رهبری؛ علیرضا صادقی ماهونک

3.

تهیه و ارزیابی شاخص‌های رنگی نانوکمپلکس‌های کورکومین

دوره 13، تابستان 95، خرداد 1395، صفحه 33-46
شقایق شیخ زاده؛ محمد علیزاده؛ محمود رضازاد؛ حامد همیشه کار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب