1.

Designing and implementing a system for Automatic recognition of Persian letters by Lip-reading using image processing methods

دوره 5، شماره 2، مرداد 2019، صفحه 71-80
Masoud Barkhan؛ Fattah Alizadeh؛ Vafa Maihami

2.

Detecting and counting vehicles using adaptive background subtraction and morphological operators in real time systems

دوره 5، شماره 4، بهمن 2019، صفحه 213-220
Lida Shahmiri؛ Sajad Tavassoli؛ Seyed Navid Hejazi Jouybari

3.

Improving the performance of the minimum rotational image difference function method using the CMA-ES algorithm in optimal orientation

دوره 9، شماره 42، آذر و دی 2023، صفحه 69-74
seyed vahid Lakziyan؛ Moosarreza Shamsyeh Zahedi؛ aghileh heydari؛ Majid Anjidani

4.

The Effect of Quince Powder on Rheological Properties of Batter and Physico-Chemical and Sensory Properties of Sponge Cake

دوره 07، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 1-8
F. Salehi؛ M. Kashaninejad

5.

اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 81-92
بنیامین گنجی وطن؛ سیدحسین حسینی قابوس

6.

بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل‌سازی فرآیند

دوره 14، پاییز 96، مهر 1396، صفحه 53-66
عماد آیدانی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کاشانی نژاد

7.

بهینه سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته

دوره 13، بهار 95، فروردین 1395، صفحه 43-52
جهانبخش شعبانی؛ حبیب الله میرزایی؛ سید مهدی جعفری؛ مسیح سرفرازی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب