1.

Effects of synbiotic consumption on lipid profile in diabetic patients

دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 10-16
Jafar Aldaghi؛ Ariyo Movahedi

2.

The Vaibility of Probiotic Bacteria and Characteristics of Un-cultured Cream Containing Inulin

دوره 09، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 77-84
A. Farrokh؛ M. R. Ehsani؛ N. Moayednia؛ R. Azizi Nezhad

3.

اثر اینولین بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری

دوره 13، تابستان 95، خرداد 1395، صفحه 25-32
مژده گلستانی؛ رضوان پوراحمد؛ حمیدرضا مهدوی عادلی

4.

اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 35-46
بهرام جیرسرایی؛ رضوان پوراحمد؛ وجیهه فدایی نوغانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب