1.

اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 81-92
بنیامین گنجی وطن؛ سیدحسین حسینی قابوس

2.

سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی

دوره 13، پاییز 95، مهر 1395، صفحه 5-16
سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب