1.

Producing Diet Strained Kefir Using Aloe vera and Dill Powders

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 47-60
R. Hadadi؛ S. H. Hosseini Ghaboos؛ N. Akbari

2.

The Influence of Aloe Vera Powder on Dough Properties and the Quality of Barbari Bread

دوره 08، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 13-20
M. Jafari؛ S. H. Hosseini Ghaboos

3.

اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا

دوره 18، تابستان 1400، تیر 1400، صفحه 41-54
مرضیه نوحی؛ شاهرخ شعبانی؛ فریبا زمانی هرگلانی

4.

بررسی اثرات حفاظتی عصاره آلوئه ورا و گیاه نخود فرنگی بر پایداری غشای گلبولهای قرمز انسان تیمار شده با سولفاسالازین

دوره 2، شماره 3، مهر 1400، صفحه 1-6
شهین سیف؛ رحیم احمدی؛ سارا نجفی

5.

بررسی آسیب‌شناسی بافتی کبد، کلیه، روده و آبشش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی(Oncorhynchusmykiss) تغذیه شده با غذای حاوی 1% پودر عصاره گیاه صبر زرد (Aloe vera)

دوره 13، شماره 2(پیاپی 53)، مرداد 1395، صفحه 1891-1898
حمید پورمقیم، مسعود حقیقی، مصطفی شریف‌روحانی .


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب