1.

اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری

دوره 16، شماره2، شهریور 1398، صفحه 2827-2834
فاطمه فخری؛ حامد اهری؛ مریم عطایی

2.

بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو

دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 55-64
زهرا ملک پور؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی؛ جواد کرامت

3.

بررسی پارامترهای موثر بر جذب نشاسته از محلول‌‌های آبی با نانوذرات آهن – کیتوزان

دوره 25، شماره 4، تیر 1402، صفحه 91-102
خشایار محمد بیگی؛ امیرحسام حسنی؛ سیده هدی رحمتی؛ امیرحسین جاوید

4.

بررسی خواص زیست تخریب پذیری و حرارتی کامپوزیت چوب پلاستیک حاصل از آرد چوب، پلی هیدروکسی بوتیرات و نشاسته

دوره 14، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 69-77
هدی نوروزپور؛ امیر هومن حمصی؛ محمد طلایی پور؛ بهزاد بازیار؛ مجید عبدوس

5.

بررسی ویژگی ‏های فیزیکی و مکانیکی نانوچندسازه حاصل از اختلاط آرد پوسته برنج لنجان اصفهان، پلیمر زیستی نشاسته ذرت و نانورس

دوره 10، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 39-52
مسعود رحمتی*؛ آرش فرج پور رودسری

6.

مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها

دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 5-22
زهرا بدیعی؛ سید علی یاسینی اردکانی؛ محمد میرجلیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب