تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,278,361 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,931,531 |
1. | تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده | |
دوره 18، پاییز 1400، مهر 1400، صفحه 81-94 | ||
بهاره کریمیان سیچانی؛ محمد فاضل | ||
2. | سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برشهای پیاز در طی فرآیند سرخ کردن | |
دوره 16، پاییز 98، مهر 1398، صفحه 71-80 | ||
فخرالدین صالحی | ||
3. | مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن | |
دوره 14، زمستان 95، دی 1395، صفحه 65-76 | ||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب اله میرزایی | ||