1.

Active edible films and coatings with enhanced properties using nanoemulsion and nanocrystals

دوره 3، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 15-22
Fatemeh Kalateh Seifari؛ Hamed Ahari

2.

Antibacterial Effects of Stevia rebaudiana Bertoni Extract on Pathogenic Bacteria and Food Spoilage

دوره 07، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 57-64
M. Fallah Shojaee؛ A. R. Sadeghi Mahoonak؛ M. Khomeiri؛ M. Ghorbani

3.

Study of Antimicrobial Properties of Nano Chitosan with Marjoram Essential Oil in Increasing the Shelf-Life of Shrimp (Nephropidae) at Refrigerated Temperature

دوره 11، شماره 2، مهر 2021، صفحه 85-98
Z. Saeidi؛ H. Ahari؛ S.A.A. Anvar

4.

اثر ضد باکتریایی عصاره دو گونه مرجان دریایی نرم Madracis sp. و Palythoa tuberclosa از سواحل چابهار

دوره 15، شماره 2، تیر 1397، صفحه 2523-2530
علی طاهری*، نسیم ساکی ، سعیده پولادی، الهه شریفی‌ترکسلویه، سمیرا جلالی نژاد .


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب