1.

ارزیابی کیفیت میکروبی بستنی‌های سنّتی عرضه شده در سطح استان آذربایجان شرقی

دوره 17، شماره 4، دی 1399، صفحه 3349-3354
رضا محمدزاده خلخالی؛ مسعود فردین؛ احمد سبزی بلخکانلو؛ فرشاد فرهادی؛ رامین ابری

2.

ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392

دوره 14، بهار 96، فروردین 1396، صفحه 115-123
عادل میرزا علیزاده؛ جواد تاج کی؛ ناهید ساطعی؛ عباسعلی زمانی؛ جلال حجازی

3.

بررسی آلودگی میکروبی رودخانه هراز و تعیین کاربری های مجاز آب رودخانه با توجه به استانداردهای جهانی

دوره 13، شماره 4، دی 1390، صفحه 81-94
ناهید شهسواری پور؛ عباس اسماعیلی ساری

4.

بررسی وضعیت آلودگی میکروبی در منابع آب زیرزمینی روستاهای شهرستان اسلامشهر

دوره 12، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 195-200
امیر حسام حسنی؛ محمد رضا خانی؛ مجتبی صیادی؛ ولی الله قدمی؛ حمید رضا خستو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب