1.

بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 15، زمستان 96، دی 1396، صفحه 87-100
سمانه باجلان؛ امیرفرخ مظاهری؛ تکتم مستقیم

2.

تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 1-16
آلاله ذوقی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ سارا سهراب وندی؛ حسین عطار؛ سید ابوالحسن علوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب