1.

Evaluation of the Effect of Argan Kernel Roasting on Physicochemical Properties and Oxidative Stability of Cold-Pressed Argan oil

دوره 13، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 33-52
N. Moradi؛ M. Gharachorloo؛ P. Ghasemi Afshar

2.

Quantitative Changes in Ascorbic Acid and Chlorophyll Contents of Parsley (Petroselinum crispum) and Dill (Anethum graveolens) Harvested in Three Consecutive Months of Spring

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 1-12
F. Mirmohammadmakki؛ M. Gharachorloo؛ M. Ghavami؛ V. Abdossi؛ R. Azizinezhad

3.

اثر محلول‌پاشی پرولین و گلایسین‌بتائین بر شاخص‌های رشد، میزان پرولین و فعالیت آنزیمی گیاه شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens) تحت تنش کم‌آبی

دوره 12، شماره 1، مهر 1401، صفحه 125-136
مجید خدابخش؛ الهام دانائی

4.

اثر مدیریت آبیاری و کود فسفر بر عملکرد و برخی صفات زراعی دو رقم برنج

دوره 12، شماره 2، دی 1401، صفحه 79-96
سید مهدی میرحسینی مقدم؛ سیدمصطفی صادقی؛ مجید عاشوری؛ ناصر محمدیان روشن؛ حمیدرضا درودیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب