1.

Antimicrobial Activity of Echinophora platyloba Aqueous Extract on Gas- Producing Fungi in Doogh

دوره 08، شماره 2، مهر 2018، صفحه 61-68
F. Edadi Ebrahimi؛ A. Javadi

2.

Evaluating the Antimicrobial Effect of Eucalyptus globulus Oil on Yeast Kluyveromyces marxianus: A Study on Biopreservative in Heat Treated Noncarbonated Doogh

دوره 09، شماره 2، مهر 2019، صفحه 95-103
N. Rezaee؛ A. S. Tabatabaee Bafroee؛ A. Sharifan

3.

The effect of adding olive leaves on starter culture and sensory properties of fermented Doogh

دوره 4، شماره 2، تیر 2021، صفحه 17-20
Nadia Ahmadi؛ Negin Ahmadi

4.

بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ

دوره 20، بهار 1402، فروردین 1402، صفحه 107-120
علیرضا حاصلی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی؛ پیمان رجایی؛ بهروز اکبری آدرگانی

5.

بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن

دوره 15، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 5-18
زهرا سرلک؛ فرهاد گراوند؛ رضا محمدی؛ محمدیار حسینی؛ میلاد روحی

6.

مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ

دوره 16، تابستان 98، تیر 1398، صفحه 45-58
زهرا قلعه موسیانی؛ رضوان پوراحمد؛ پیمان رجایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب