تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,476 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,270,784 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,924,514 |
1. | بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن | |
دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 15-28 | ||
نسیم نیک زاد؛ مهرداد قوامی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ رضا عزیزی نژاد | ||
2. | بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار | |
دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 67-80 | ||
مهدی تیرنیتلی؛ محمدکاظم خالصی؛ سهراب کوهستان اسکندری | ||
3. | بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران | |
دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 73-84 | ||
محمد هادی ناجی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی؛ هادی اسکندری | ||
4. | تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور | |
دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 49-62 | ||
سحر غلام سقائی؛ زهرا پیراوی ونک | ||