1.

بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن

دوره 19، زمستان 1400، دی 1400، صفحه 15-28
نسیم نیک زاد؛ مهرداد قوامی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ رضا عزیزی نژاد

2.

بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار

دوره 17، تابستان 99، تیر 1399، صفحه 67-80
مهدی تیرنیتلی؛ محمدکاظم خالصی؛ سهراب کوهستان اسکندری

3.

بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران

دوره 15، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 73-84
محمد هادی ناجی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی؛ هادی اسکندری

4.

تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور

دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 49-62
سحر غلام سقائی؛ زهرا پیراوی ونک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب