1.

Effect of chitosan coating contain Ajwain essential oil on the shelf-life of chicken breast meat during refrigerated condition

دوره 3، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 20-24
Nima Babolanimogadam؛ Ali Khanjari؛ Afshin Akhondzadeh basti؛ Seyed Hasan Sajjadi Alhashem؛ Reza Teimourifard؛ Faramarz Amiri

2.

Shelf-life extension of chicken meat using gelatin-chitosan film containing cinnamon essential oil at refrigeration condition

دوره 5، شماره 2، شهریور 2022، صفحه 26-31
Seyed Alireza Kasaiyan؛ Negin Noori؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Ali Khanjari

3.

اثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ

دوره 16، پاییز 98، مهر 1398، صفحه 91-100
فاطمه کریم نژاد؛ ودود رضویلر؛ سیدامیرعلی انوار؛ سهیل اسکندری

4.

بررسی اثر سویه پروبیوتیک لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین بر کاهش تعداد عوامل میکروبی بیماری‌زا

دوره 18، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 3467-3476
فهیمه فیروز بخت؛ ,ودود رضویلر؛ سید امیرعلی انوار

5.

طبقه‌بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ‌زدایی شده به کمک ماشین بویایی

دوره 17، بهار 99، فروردین 1399، صفحه 13-22
امین طاهری گراوند؛ اسماعیل میرزائی قلعه؛ فردین ایاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب