1.

Feasibility study of reducing histamine and heavy metal in Iranian fermented fish sauce by adding Mahdavi wheat bran

دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 17-23
Nargess Mooraki؛ Marjaneh Sedaghati

2.

تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم

دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 5-14
الناز میلانی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مرتضی جعفری

3.

حذف رنگ اسید رد 18 از آب با استفاده از کامپوزیت پلی آنیلین/سبوس گندم

دوره 23، شماره 2، اردیبهشت 1400، صفحه 207-217
سودابه سادات جعفری؛ طاهره نوایی دیوا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب