تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 2,232 |
تعداد مقالات | 20,475 |
تعداد مشاهده مقاله | 25,226,245 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 22,857,356 |
1. | Feasibility study of reducing histamine and heavy metal in Iranian fermented fish sauce by adding Mahdavi wheat bran | |
دوره 4، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 17-23 | ||
Nargess Mooraki؛ Marjaneh Sedaghati | ||
2. | تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم | |
دوره 17، زمستان 98، دی 1398، صفحه 5-14 | ||
الناز میلانی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مرتضی جعفری | ||
3. | حذف رنگ اسید رد 18 از آب با استفاده از کامپوزیت پلی آنیلین/سبوس گندم | |
دوره 23، شماره 2، اردیبهشت 1400، صفحه 207-217 | ||
سودابه سادات جعفری؛ طاهره نوایی دیوا | ||