1.

Evaluation of the impact of selenium-enrichment and some organic matter on morphophysiological and essential oil in Anethum graveolens L.

دوره 3، شماره 4، اسفند 2020، صفحه 1-6
Parviz Samavatipour؛ Vahid Abdossi؛ Reza Salehi؛ Saeed Samavat؛ Alireza Ladan Moghadam

2.

Producing Diet Strained Kefir Using Aloe vera and Dill Powders

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 47-60
R. Hadadi؛ S. H. Hosseini Ghaboos؛ N. Akbari

3.

Quantitative Changes in Ascorbic Acid and Chlorophyll Contents of Parsley (Petroselinum crispum) and Dill (Anethum graveolens) Harvested in Three Consecutive Months of Spring

دوره 13، شماره 2، تیر 2023، صفحه 1-12
F. Mirmohammadmakki؛ M. Gharachorloo؛ M. Ghavami؛ V. Abdossi؛ R. Azizinezhad

4.

ارزیابی مقایسه‌‌ای فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان شوید (Anethum graveolen L.) و آویشن باغی(Thymus vulgaris) بر باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم (ATCC=14028)

دوره 19، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 3809-3820
نازیلا اسلامی؛ یونس انزابی؛ میرعلیرضا نورآذر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب