1.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران

دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 35-48
بهجت داودی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی؛ راضیه نیازمند؛ رمضان رضائیان

2.

تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر

دوره 20، پاییز 1402، مهر 1402، صفحه 89-100
فاطمه شهدادی؛ سپیده خراسانی؛ فرناز توکلی؛ منوچهر استوار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب