چشمی, حمید, رضایی سرشت, حسن. (1396). مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی. , 14(تابستان 96), 29-36.
حمید چشمی; حسن رضایی سرشت. "مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی". , 14, تابستان 96, 1396, 29-36.
چشمی, حمید, رضایی سرشت, حسن. (1396). 'مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی', , 14(تابستان 96), pp. 29-36.
چشمی, حمید, رضایی سرشت, حسن. مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی. , 1396; 14(تابستان 96): 29-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب