رستم آبادی, حدیث, جوینده, حسین, حجتی, محمد. (1396). بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب. , 14(تابستان 96), 85-96.
حدیث رستم آبادی; حسین جوینده; محمد حجتی. "بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب". , 14, تابستان 96, 1396, 85-96.
رستم آبادی, حدیث, جوینده, حسین, حجتی, محمد. (1396). 'بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب', , 14(تابستان 96), pp. 85-96.
رستم آبادی, حدیث, جوینده, حسین, حجتی, محمد. بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب. , 1396; 14(تابستان 96): 85-96.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب