حشمدار راوری, فائزه, یاسینی اردکانی, سید علی. (1396). ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی. , 15(زمستان 96), 73-86.
فائزه حشمدار راوری; سید علی یاسینی اردکانی. "ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی". , 15, زمستان 96, 1396, 73-86.
حشمدار راوری, فائزه, یاسینی اردکانی, سید علی. (1396). 'ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی', , 15(زمستان 96), pp. 73-86.
حشمدار راوری, فائزه, یاسینی اردکانی, سید علی. ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی. , 1396; 15(زمستان 96): 73-86.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب