باجلان, سمانه, مظاهری, امیرفرخ, مستقیم, تکتم. (1396). بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ. , 15(زمستان 96), 87-100.
سمانه باجلان; امیرفرخ مظاهری; تکتم مستقیم. "بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ". , 15, زمستان 96, 1396, 87-100.
باجلان, سمانه, مظاهری, امیرفرخ, مستقیم, تکتم. (1396). 'بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ', , 15(زمستان 96), pp. 87-100.
باجلان, سمانه, مظاهری, امیرفرخ, مستقیم, تکتم. بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ. , 1396; 15(زمستان 96): 87-100.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب