کوهستانی, بهناز, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. (1397). اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. , 15(بهار 97), 109-121.
بهناز کوهستانی; رضوان پوراحمد; بیژن خورشیدپور. "اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا". , 15, بهار 97, 1397, 109-121.
کوهستانی, بهناز, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. (1397). 'اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا', , 15(بهار 97), pp. 109-121.
کوهستانی, بهناز, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. , 1397; 15(بهار 97): 109-121.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب