غفوری, فرزانه سادات, شعبانی, شاهرخ, آخوندزاده بستی, افشین. (1397). مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس. , 15(تابستان 97), 51-64.
فرزانه سادات غفوری; شاهرخ شعبانی; افشین آخوندزاده بستی. "مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس". , 15, تابستان 97, 1397, 51-64.
غفوری, فرزانه سادات, شعبانی, شاهرخ, آخوندزاده بستی, افشین. (1397). 'مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس', , 15(تابستان 97), pp. 51-64.
غفوری, فرزانه سادات, شعبانی, شاهرخ, آخوندزاده بستی, افشین. مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس. , 1397; 15(تابستان 97): 51-64.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب