غلامحسین پور, علی اکبر, هاشمی, سید محمد باقر, شکری, سیمین. (1397). بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل. , 16(زمستان 97), 5-20.
علی اکبر غلامحسین پور; سید محمد باقر هاشمی; سیمین شکری. "بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل". , 16, زمستان 97, 1397, 5-20.
غلامحسین پور, علی اکبر, هاشمی, سید محمد باقر, شکری, سیمین. (1397). 'بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل', , 16(زمستان 97), pp. 5-20.
غلامحسین پور, علی اکبر, هاشمی, سید محمد باقر, شکری, سیمین. بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل. , 1397; 16(زمستان 97): 5-20.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب