جوینده, حسین, رستم آبادی, حدیث, گودرزی, مصطفی. (1398). بررسی تأثیر جایگزین‌های چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگی‌های حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب. , 16(بهار 98), 15-24.
حسین جوینده; حدیث رستم آبادی; مصطفی گودرزی. "بررسی تأثیر جایگزین‌های چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگی‌های حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب". , 16, بهار 98, 1398, 15-24.
جوینده, حسین, رستم آبادی, حدیث, گودرزی, مصطفی. (1398). 'بررسی تأثیر جایگزین‌های چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگی‌های حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب', , 16(بهار 98), pp. 15-24.
جوینده, حسین, رستم آبادی, حدیث, گودرزی, مصطفی. بررسی تأثیر جایگزین‌های چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگی‌های حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب. , 1398; 16(بهار 98): 15-24.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب