فرهادی چیتگر, محمد, وریدی, مهدی, شهیدی, فخری, ترابی, اصغر. (1398). مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن‌پراکسید بر پایداری آنتوسیانین‌های عصاره سه گونه زرشک. , 16(بهار 98), 79-88.
محمد فرهادی چیتگر; مهدی وریدی; فخری شهیدی; اصغر ترابی. "مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن‌پراکسید بر پایداری آنتوسیانین‌های عصاره سه گونه زرشک". , 16, بهار 98, 1398, 79-88.
فرهادی چیتگر, محمد, وریدی, مهدی, شهیدی, فخری, ترابی, اصغر. (1398). 'مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن‌پراکسید بر پایداری آنتوسیانین‌های عصاره سه گونه زرشک', , 16(بهار 98), pp. 79-88.
فرهادی چیتگر, محمد, وریدی, مهدی, شهیدی, فخری, ترابی, اصغر. مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن‌پراکسید بر پایداری آنتوسیانین‌های عصاره سه گونه زرشک. , 1398; 16(بهار 98): 79-88.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب